Nieuws

Hair extensions

Balmain Hair’s ervaring in de ontwikkeling van hair extensions heeft geresulteerd in verschillende productlijnen geschikt voor elk denkbare gelegenheid. Tegenwoordig geeft de naam extensions maar een fractie weer van wat zij daadwerkelijk te bieden hebben. Het gaat om veel meer dan verlengen alleen. Bij goed haar draait het om hoe het gemaakt is, de kwaliteit, maar ook om het bedrijf erachter. Meer dan 40 jaar geleden heeft Balmain Hair (licentiehouder van het Franse modehuis Balmain) een missie voor zichzelf uitgestippeld: ze wil het beste haar in de wereld vinden, selecteren en verwerken.

Het toegewijde Balmain Hair team zal niet rusten tot het haar perfect is: goed opgeleide en getrainde haarspecialisten zijn actief in consultatie en het geven van trainingen in meer dan 50 landen wereldwijd. Probeer Balmain Hair zelf! Het is niet voor niets dat Balmain Hair de enige organisatie in de wereld is die een garantie van zes maanden op het haar aanbiedt. Ze houdt zichzelf verantwoordelijk voor wat ze levert.

Wilt u informatie over de producten van Balmain, klik dan hier

 

Producten

Wij werken met de beste producten, onder andere van Matrix, Balmain en Keune

Wilt u informatie over de producten van Matrix, klik dan hier

Balmain Hair’s ervaring in de ontwikkeling van hair extensions heeft geresulteerd in verschillende productlijnen geschikt voor elk denkbare gelegenheid. Ga naar de hair extensions pagina om de hair extensions te beoordelen.

Wilt u informatie over de producten van Balmain, klik dan hier

Keune Haircosmetics is de grootste Nederlandse producent van haarverzorgingsproducten voor de kappersbranche in particuliere handen. Opgericht in 1922 door Jan Keune – een van de grondleggers van de permanentbehandeling is Keune uitgegroeid tot een multinational, gespecialiseerd in hoogwaardige professionele haarcosmetica voor de kappersbranche.

Wilt u informatie over de producten van Keune, klik dan hier

 

Nieuw van Keune

DIT IS CARE MIRACLE ELIXIR

Voeg ons gloednieuwe Care Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster toe aan het Care-masker van je keuze voor een gepersonaliseerde keratinebehandeling in de salon. Een Care Miracle Elixir-treatment is perfect voor gestreste klanten en gestrest haar. Na de behandeling is haarschade tot op 80% verminderd en is het haar twee keer zo zacht.

Wilt u informatie over de nieuwste producten van Keune, klik dan hier

Wilt u het filmpje over dit nieuwe produkt kijken, klik dan hier